Postzegelpret

Fotozegels
Om te vieren dat de Decemberzegels klaar zijn (voor wie het nog niet wist: die mochten we ontwerpen in opdracht van TNT en liggen in december in de winkels!) ben ik dit weekend naar een postzegelwinkeltje gegaan waar ik al heel lang aan voorbij loop. Al tijden vraag ik me af of het dan leuk is daarbinnen, en nu weet ik het dus: ja! Ik werd eigenlijk superblij van die stapel zegels op thema’s. Voor een paar euro heb je honderden zegels met mooie bloemen of dieren. Met een fijn pakketje in mijn tas fietste ik weer naar huis, terwijl ik bedacht wat ik dan vervolgens in hemelsnaam met die dingen moest. Thuis wist ik het ineens: de mooiste heb ik in een in een oud fotolijstje gestopt, en de rest zit in een mooi doosje, klaar om op cadeautjes mee te versieren. Gepost door: Irene
 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Algemeen, Creatief, Diversen, Doen, Feel connected, Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

19 reacties

 1. Lisa Manuels

  Wat een leuk idee!

 2. Susyq

  Wat een leuk idee! Via postcrossing krijg ik al hele mooie op een kaart binnen, maar vind het zonde om ze er af te weken. Dit kan natuurlijk ook en volgens mij zit er in Utrecht ook zo’n leuk winkeltje.

 3. Loes

  Wauw! Hoezo creatief?! Leuk idee…ik weet ineens wat ik op de muur wil hangen!

 4. Saar

  Eigenlijk zo simpel, maar wát een leuk idee!! En ook erg origineel om zo cadeautjes te versieren.
  …Je zou zelf je eigen postkaartjes kunnen maken….blanco (wit of gekleurd…Bruna, Action :)) kaarten kopen en plakken met die hap! :)

 5. Ina

  Oh daar kan je hele mooie dingen mee doen, zoals collages maken! #idee

 6. Signe

  Schilderijtjes voor in het poppenhuis!

 7. Ellen

  leuk idee! ikzelf heb de postzegelverzameling van mijn oma en mijn vader op een stoel geplakt!

 8. Ingrid

  Leuk idee. Ik kijk uit naar jullie decemberzegels en speciale agenda!
  Ingrid

 9. Kristel

  Wat een goed idee, ik heb hier nog 3 boeken van vroeger liggen.

 10. Monique

  Mijn ouders komen dit weekend en ze nemen mijn oude albums mee :) Ben vandaag ook meteen naar de postzegelverzamelwinkel geweest en heb er ook een paar gehaald. Bedankt voor de tip! Hier word ik zooo blij van!

 11. Klaartje

  Wat een leuk idee! Geloof dat ik ook nog ergens een winkeltje weet te zitten…

 12. SophieSweetVintage

  Ze zijn inderdaad mooi! Wat een goed idee om ze in een lijstje te doen :D

 13. Juliette

  Hoe bewerk je die foto zo?

  • flow

   is gemaakt met de hipstamatic app op de iphone
   zijn we hier fan van!

 14. Tessa

  Wat een leuke en originele ideeen!

 15. Monique

  Volgens mij is dat ‘retro camera connector’ of iets dergelijks op smartphones. Speciale fotofunctie…

 16. Ellen

  http://ditisellen.nl/?attachment_id=56
  hier staat als het goed is de postzegelstoel waar ik het eerder dit bericht over had op.

 17. Juliette

  Oke dankje!

 18. Sylvana

  Dat is echt een leuk idee zeg! Erg leuk bedacht!