Sneak preview

Vroeger kregen we van onze moeders het Tina-vakantieboek, voor de lange rit naar het Zuiden. O, wat waren we daar blij mee, hij lag al weken klaar op de vakantiestapel, en we begonnen met lezen als de auto de hoek van de straat om was. Nu geef je jezelf gewoon het Flow vakantieboek. Vanaf vandaag ligt-ie in de tijdschriftenwinkel, en hij barst bijna uit elkaar van alle leuke spullen die we erin hebben weten te stoppen: stickers, boekjes, vouwplaten, posters en meer. En extra dit jaar: de luister-cd vol verhalen voor tijdens de lange autorit. Voorgelezen door onder meer Paul de Leeuw en Willem Nijholt. Kortom, retro vakantieboek-gevoel! Alvast even meekijken? Dat kan hierboven. Het vakantieboek kost 14,95. In België is hij ook te koop, maar dan alleen in een pakket samen met nummer 4 voor 16,95. Gepost door: Astrid

 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Fotos, Inspiratie, Leuk, Lezen, Nieuws, Vakantie, Verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

31 reacties

 1. Vera

  Joeppie! Straks gelijk naar de winkel en over 5 dagen gaat hij mee in de koffer naar het zuiden.

 2. Karin

  Het Flow vakantieboek geeft inderdaad dat fijne gevoel van vroeger. Knap hoor, dat jullie dat bij zoveel lezeressen weten op te roepen. Ik had vanmorgen iets te doen waar ik tegenop zag, maar ik wist dat ik daarna dat boek ging halen. En nu ligt het klaar. Bijna zonde om erin te beginnen. :)

 3. Els

  Wel een beetje jammer: als echte (Belgische) Flow fan heb ik nummer 4 al lang liggen. Dus nu heb ik de keuze: naar Nederland gaan en daar het vakantieboek los kopen (wat mij dan meer kost dan een vakantieboek uit het pakket) of het ganse pakket hier in België kopen (en dan heb ik 2 nummers 4). Beide zijn beste wel dure oplossingen…

 4. Dani

  Joehoe….morgen meteen even naar de winkel !!

 5. Helena

  Nog een toch wat misnoegde Belgische flowfan. Ook ik had gehoopt dat we het vakantieboek dit jaar apart konden kopen. Ook vorig jaar moesten wij hem samen met de flow van juni (die helemaal in het begin van de maand wordt uitgegeven! en inderdaad al lang gekocht is) kopen. Wordt ‘Flow’ almaar commerciëler?

 6. Klaartje

  Jaaah Ik heb ‘m ook al! en voor mezelf besloten dat het deze keer echt niet zonde is om erin te scheuren, knippen etc! Boek van vorig jaar is nog heel….. oeps!

 7. Saskia

  jeej! morgen met mijn kortingsbonnetje naar de Bruna!! Kannie wachten!

 8. Nimmi

  Flow!

  Vandaag het vakantieboek gekregen van mijn man. Het boek ziet er mooi uit. Vooral leuk om de Kiss terug te zien. Vroeger kocht ik ze met mijn zus en we hebben er heel wat van gelezen!
  Jullie gaan zeker mee in mijn koffertje op vakantie!

 9. natas

  heel blij met mijn vakantie. Ik kreeg bij selexyz ook nog 20% korting omdat daar deze week op alle tijdschriften korting is, wat een mazzel!

 10. Sarah

  Hetzelfde verhaal bij mij: Nr. 4 ligt hier reeds. Voorstel naar volgend jaar toe – geef tijdig aan dat het vakantieboek enkel als pakket verkrijgbaar is in België. Waarom worden we als tweedehandslezers behandeld?

 11. Marieke Pots-Smits

  Het Vakantieboek van dit jaar is nog mooier dan die van vorig jaar! Ik ben gisteren vast begonnen met doorbladeren en ik dacht dat het niet meer ophield met mooie en leuke dingen. Ook de indeling van onderwerpen helemaal top!

 12. Missjanneke

  En bij ons is hij niet in een pakket te koop??? (NL dus)

 13. zeefje

  @Belgische lezers, het stond hier toch op de site? Of was het op facebook. In ieder geval: ik wist het op een of andere manier en heb me moeten inhouden toen ik nr. 4 zag :-).

  Maar wel echt spijtig (en duur) voor jullie; misschien dat het vakantieboek volgende keer onmiddellijk samen kan uitkomen en niet 1 week later?

 14. Silvana

  Ik ben erg blij met het nieuwe vakantieboek! Ik moet eerlijk zeggen dat ik die van vorige jaar, persoonlijk nog leuker vond. Ook die vakantiestickers van toen vond ik geweldig, als zitten er nu ook gelukkig weer wat mooie bij.

  Naar mijn idee was echter de balans tussen de moderne en de nostalgische plaatjes, foto’s en dergelijke beter. Nu overheerst het ‘vintagesfeertje’ een beetje.

  Echter, blijf de Flow geweldig vinden!

 15. katrina

  hi, where can i buy Flow Magazine in the US?

 16. Chantal

  @missjanneke: Hier zowel bij Bruna als Primera ook gezien als pakket voor 16,95 samen met Flow nr 4! Alhoewel de losse vakantieboeken in grotere aantallen aanwezig lijken te zijn.

 17. flow

  Het vakantieboek ligt in België in een pakket met Flow 4/11. Helaas konden we hem niet los in de winkels verkopen. Binnenkort kun je het vakantieboek ook via bol.com bestellen, zij bezorgen ook in België.

 18. Sarah

  @Flow
  Geweldig nieuws! Bedankt meiden!

 19. Pingback: Like & Love (it!) Flow & jeugdsentiment

 20. Coco

  Ik heb me expres ingehouden met Flow nr. 4 direct te kopen! Nu fijn in 1 pakket gekocht. De Flow 4 is al zowat uit maar het vakantieboek houd ik nog even gesloten tot onze echte vakantie begint :) nog een maand wachten!

 21. Karen

  Is er misschien geen mogelijkheid om het vakantieboek aan te bieden in de flowshop, op die manier kunnen wij, Belgische lezers, het ook apart kopen. Ik had namelijk ook al Flow 4 aangekocht en al volledig uitgelezen … spijtig om te lezen dat het vakantieboek enkel in pakket beschikbaar is… :-s

 22. Suzanne

  Altijd spannend, een kers verse flow, en nu het vakantie boek, door kijken! Wat staat er deze keer weer allemaal in, toch even snel nieuwschierig neuzen en gauw weg leggen voor wanneer de vakantie begint! Heerlijk, echt het gevoel van vroeger, het tina vakantie boek! Ook leuk dat jullie er voor de abonnee’s een kortingskaart bij gedaan hadden :) TOP!

 23. Ingeborg

  Ik heb gisteren het flow vakantieboek gehaald hoor! Maar het probleem is dat ik hem altijd bewaar totdat ik op vakantie ben en dan heb ik uiteraard niet de knutselspullen mee omdat ik niet weet wat ik moet verwachten. Zijn er lezers die mij zonder te veel te verklappen kunnen vertellen welke knutselspullen ik moet meenemen? Dus bijvoorbeeld een schaar, lijn etc. Alvast bedankt!

 24. Marianne

  Het is fijn dat mensen die een abo hebben een kortingsbon hebben gekregen. Helaas is bij mij in de buurt geen Bruna, ik zou naar een andere stad moeten rijden om het tijdschrift met korting te kunnen kopen. Dat schiet niet echt op. Wellicht dat men de volgende rekening ermee kunnen houden dat Bruna niet overal een filiaal heeft.

 25. bibje

  jammer dat het zo duur is….ik ben maar een arme sloeber.

 26. cassy kooymans

  enig idee wanneer het vakantieboek op bol verkrijgbaar is? Ik vertrek namelijk binnen 2 weken op vakantie :)

 27. Maria

  Ik heb hem! Jeej! Nu nog 3 weken wachten (moeilijk!) omdat ik dan pas op vakantie ga! Heb ik iig nog iets om naar uit te kijken… En wat las ik nou ergens, komt er ook een winterboek?

  • flow

   Hoi Maria, klopt! het winterboek ligt vanaf half november in de winkel.

 28. Pingback: bonnenboek |INSPIRATIE « Carolineellerbeck's Blog

 29. Valérie

  Teleurgesteld dat wij dit in België reeds aankochten!
  Jammer! Belgische klanten worden beetje vergeten:(