Kerstzegelcupcakes

Zojuist werden we hier op de redactie verrast door Alice, die ooit bij ons werkte en zich nu wat ons betreft cupcakekoningin van Nederland mag noemen (www.thecupcakery.nl). Ze maakte voor ons cupcakes met afbeeldingen van de door ons ontworpen Decemberzegels erop. Mooi! Lekker! Overigens sowieso leuk dat we nu overal ‘onze zegels’ tegenkomen (in supermarkten, bij de hema en veel meer). Flow kerstkaarten zijn er trouwens ook, onder meer te koop via www.juffrouwzonderzorgen.nl en in de Bijenkorf. Als je bovenaan deze pagina bij de tabjes klikt op Flow producten lees je er meer over. Nu maar hopen dat iedereen dit jaar weer gezellig kerstkaarten gaat versturen! Gepost door: Irene

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, Diversen, Internet-aanrader, Leuk, Spoil yourself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>