Oma’s


Op de een of andere manier hebben Flows Jocelyn en ik het er de laatste tijd vaak over hoe we willen zijn als we oud zijn. Wat we aan willen hebben (geen beige regenjas, maar vrolijke jurkjes lijkt ons de oplossing voor het oude lijf), wat we willen doen, en hoe we eruit willen zien (kijk op advancedstyle.blogspot.com, er bestaat zelfs een site over). We hopen dat we oud en vooral gezond oud worden, en daarnaast wijs en vol lef. We hebben vast zeeeën van tijd om te lezen, te reizen en we werken daarnaast gewoon door, aan leuke projecten of rare niche-bladen, maar dan van tien tot vier uur of zo. En als onze kleinkinderen langskomen en zeggen: acht toe oma, doe eens gek, dan doen we dat gewoon. Ook al komt het filmpje op Youtube en gaat het de hele wereld over, kan ons dan ook niets schelen. Want we worden moderne vrolijke hippe oma’s. Hopen we. Gepost door: Astrid
 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Algemeen, Filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

4 reacties

 1. Caatje

  Voor funky oude dames en heren, kijk eens op dit blog: http://advancedstyle.blogspot.com/ Echt geweldig leuk!

 2. Esther

  I *heart* Oma’s! En als wij 106 zijn (want we worden toch allemaal zo oud, geloof ik?) dragen we antieke (de 1960s zijn dan niet meer vintage, ha!) jurkjes. Onze oma’s hadden het natuurlijk stukken zwaarder, zodra ze 50 werden waren ze afgeserveerd en oud! Maar ja, op de 18de beginnen aan een sloot met kinderen (in Brabant toch zo’n 4-6 per gezin) en al het huishouden met de hand doen (geen wasmachine!), dat is toch wel even andere koek. Ik heb ook superveel respect voor mijn granny’s hoor! En stiekem hoop ik, naast wellicht er wat hipper uit te zien, dat ik toch ook kan genieten van typische oma-dingen op mijn oude dag, zoals een Portje drinken en ‘in de stad’ (lees: bij V&D) een kopje koffie en een gebakje gaan doen… en daar uren de tijd voor nemen! Zalig.
  Groetjes, Esther.

 3. wieneke

  dat filmpje is echt super!

 4. Silke

  Fantastisch! Ik doe mee aan jullie plan! <3