Kaarten op komst

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de eerste Flow kaartencollectie. En, oh wonder, nu is er dan echt een molen vol Flow kaarten. We hebben ze Flow favourites gedoopt en dat is precies wat het zijn: favoriete ontwerpen van onze favoriete ontwerpers wereldwijd. Er zijn kaarten van onder meer Elisandra, die ook de Decemberzegels met ons maakte (www.elisandraillustrations.wordpress.com), van Natascha Boel die onze prachtige Flow kerststationeryserie maakte (www.nataschaboel.nl), van Marenthe (www.popje.com), onze eigen favoriete knipkunstenaar Geertje Aalders (www.kameelvooralveel.nl) en veel meer. Alle kaarten hebben we voorzien van een speciale bewerking, zo is er een kaart waaruit je losse stickers kunt halen, en andere zijn voorzien van glitters, glansfolie, een stans of ronde hoekjes. Onderin de molen zitten speciale kaarten: een  kleurplaatkaart, popupkaart en zelfs een complete slinger die je kunt versturen. Komend weekend worden de kaarten gepresenteerd op een belangrijke beurs voor winkels: de paperandconvenienceshow in Den Bosch. Spannend wat de reacties zijn, hopelijk zijn onze Flow favourites vanaf april overal te koop. We houden je op de hoogte! Gepost door: Irene

 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Algemeen, Creatief, Diversen, Spoil yourself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

5 reacties

 1. Esther

  Superleuk zeg, ik ben heel benieuwd!
  Groetjes, Esther.

 2. MiM

  Wauw, wat gaaf! Ik ben heel benieuwd! Spannende tijden voor jullie… Ik ga er van uit dat ik ze snel overal ga tegenkomen! Liefs MiM

 3. janny

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar de kaartjes!

  Het eerste websiteadres klopt niet.

 4. Prada Outlet Online

  Good article! I visited many sites, only the clear expression in addition to the author’s experience. Read your article, I learned a lot of knowledge. I solved many puzzling riddle. Thank you for your sharing.

 5. Polo Outlet

  Your blog written very wonderful, easy to understand, it’s worth me to study, hope to make a friend with you!