Elisandra en Banksy

In de Flow die volgende week (met een beetje mazzel) woensdag in de winkel ligt, staat een groot interview met Elisandra. Zij maakte voor ons de illustraties voor de PostNL Decemberzegels, en nu ook in een beperkte oplage mooie stationery-producten (daarover meer in diezelfde Flow).  Haar illustraties zijn heel lief en knus en dromerig, maar in het interview noemt zij als een van haar inspiratiebronnen de rebelse Britse straatkunstenaar Banksy. Bij mij ging er niet meteen een belletje rinkelen, dus ik heb het even opgezocht, en toen kwam ik hele mooie dingen tegen. Zoals deze bijvoorbeeld. Heel anders dan Elisandra’s werk, het is – illegale- straatkunst met een boodschap, maar vaak wel heel verrassend en fijn verpakt. Mocht je volgende week het interview lezen en net als ik denken: huh, Banksy, wie is dat ook alweer? Dan weet je het nu :-) Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

1 reactie

  1. Simone

    Love Banksy! <3, dus ben erg benieuwd naar het interview!