Fijne illustraties

Vanmorgen las ik in de krant dat er een expo is over hedendaagse illustratoren in het Stedelijk Museum Kampen. Even op de site gespiekt en al weer zoveel moois gezien. Zoals de illustraties van Esther Aarts, die soms met een ouderwetse stencelmachine werkt (zie de illustratie hierboven). Ook is er werk te zien van Lobke van Aar, die regelmatig illustraties maakt in NRC Next. Voor wie niet naar Kampen wil afreizen is een bezoekje aan de site van het Stedelijk http://www.stedelijkemuseakampen.nl/smk/stedelijkmuseum/exposities/illustratoren.aspal een aanrader, en vooral dan onderaan even doorklikken op de sites van de illustratoren. Gepost door: Irene 

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, Diversen, Feel connected, Inspiratie, Internet-aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

1 reactie

  1. nina

    whaa, knetterscool. ik werd helemaal lyrisch van het werk van Esther Aarts, zie ik op haar site dat ze gewoon bij mij in de straat woont :):)