Flow Post

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

1 reactie

  1. AnnAbundance

    Op zondagavond eens de website van Flow bekeken en reacties op vorige berichten. Ik kwam eigenlijk langs om te zeggen dat ik zo blij ben met Flow, ook al is het niet altijd helemaal precies zoals ik het zou bedenken, dat dikke papier was wel heel mooi. Dankzij Flow ben ik begonnen met een blog, met haken, heb ik leuke website gevonden…en ben ik meer mezelf geworden. Dat is echt bijzonder! Ik vind dat jullie zonder oordeel over jullie onderwerpen schrijven. En deze Flow vond ik helemaal gaaf omdat het over ‘oud en wijs’ ging. Ik denk al jaren “kom maar op met die jaren”, want in de zorg voor huishouden en gezin sneeuw ik wel eens onder en kijk ik uit naar een tijd met meer ruimte. En die gaat dus komen, heerlijk! En voor nu geniet ik van wat er is en helpt Flow me af en toe lekker tijd te nemen voor mezelf. Bedankt!