Koninginnedag


Als je op de vrijmarkt gaat staan met de bedoeling flink wat oude zooi te verkopen, en je komt met drie keer zo veel spullen terug, dan weet je dat er iets grondig is misgegaan… Dit is de foto aan het einde van de dag.  Ik bleek overigens niet de enige met dit probleem, ook collega’s Joyce en Frouke hebben de achterbak nog vol vrijmarkt-schatten. Volgend jaar gaan we het anders doen. Hoe, daar ga ik eens 365 dagen goed over nadenken. Misschien gewoon de vrijmarkt ontlopen en net als Irene lekker naar het strand. Vanaf nu in ons huis in ieder geval weer leven naar het mooie simplify-principe van ’1 erin, 2 eruit’.  (En bij ‘eruit’ dan misschien beginnen met de heel enge pop waar mijn tweejarig zoontje ineens mee kwam aanzetten ). Gepost door: Jocelyn 

 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

3 reacties

 1. Jacolien

  Haha, ja. Is altijd lastig he, je eigen zooi verkopen en geen nieuwe zooi te kopen!
  ‘t is mij dit jaar wel gelukt.
  Heb met spulletjes van m’n nieuw geopende webshopje op de vrijmarkt gestaan en super leuke en positieve reacties gehad. Maar marketing is niet m’n sterkte kant, was om 3 uur helemaal afgepeigerd en ben naar huis gegaan.
  Moe maar voldaan!
  http://stuff-to-love.blogspot.com

 2. My Little Happy Things

  Niet herkenbaar, maar wat een super toffe foto!

 3. Dorine

  Die pop wil ik natuurlijk wel even zien hè!