HET VAKANTIESCHRIJFBOEK (DEEL 2)

 

Alvast even meekijken in ons dikke Flow Vakantieschrijfboek? Dat kan! Wat we helaas niet op internet kunnen laten voelen, krijgen zijn al die lekkere papiertjes, stickers, de poster, de zegels en de ansichtkaarten, dus die moet je er even bijverzinnen ;) Gepost door Astrid

http://tinyurl.com/d389qn4

 • print Print for later
 • bookmark Bookmark in Browser
 • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

8 reacties

 1. Chantal

  Ziet er weer geweldig uit! ‘k Kan niet wachten tot ‘ie in m’n brievenbus belandt…

 2. Signe

  En niet te vergeten het lekker handzame formaat! Lekker dik en met een mooie linnen rug.

 3. Emilie Carrette

  hallo

  kan ik hem online bestellen? Ik woon wel in België?

  Mvg
  Emilie

 4. Marieke Pots-Smits

  Hulde aan Flow! Het is altijd weer een superverrassing zo’n vakantieboek. Zelfs mijn jongste zoon (21) keek geinteresseerd. Hij heeft hem zelfs doorgebladerd. Ik heb nog geen concrete vakantieplannen maar zo’n prachtig schrijf en plakboek komt altijd van pas.

 5. Janneke

  Ik ben de afgelopen dagen bij verschillende boekhandels geweest (Selexyz, andere goede boekhandel, V&D) maar ik heb hem nog helemaal niet gezien! Ligt hij wel bij het tijdschriftenvak of moet ik ergens anders zoeken?

 6. Wendy Vrieling

  Ik vind het boek echt erg leuk. Ik heb ook een revieuw geschreven op mijn blog erover en hoop dat het mensen aanzet ook 1 aan te schaffen.

 7. Loes

  Ik heb hem afgelopen vrijdag in de winkel zien liggen. Het tweede Flowboek (naast het ‘wegblok’) dat ik niet koop. Jammer…als ik een zomerboek zoek wil ik dingen om te lezen, wil ik (veel!) schrijven dan koop ik er een notitieboek bij (zoals ik net heb gedaan met die mooie aanbieding van die 3 boekjes in de shop + de ‘lege’ Flow). Jammer, ik kan niet anders zeggen dat ik het zomberboek, naar het wegblok en de agenda van dit jaar een misser vind. Ik hoop dat er snel weer een mooie, volgende uitgave van Flow aan komt.

  Daarnaast zou het wel leuk zijn als er vanuit Flow (en dan bedoel ik niet algemeen ondertekend met ‘de redactie’) met een reactie komt op de discussies die de laatste tijd onstaan. Er wordt door jullie altijd zoveel geblogd/geschreven etc, maar reacties op positieve, danwel negatieve feedback heb ik tot op heden nog niet gezien. Dat vind ik dan wel weer een beetje jammer, want ik ben toch wel benieuwd of jullie iets met de feedback/kritiek gaan doen…

  Voor de rest is de grote lijn van Flow nog steeds erg oke hoor, dus ik kan net zo goed nog steeds niet wachten op de volgende Flow!!!!

  Loes

 8. Tess

  Ik vind m ook leuk, heb m thuis.
  Maar ik erger me echt dood aan die apple reclame van jullie. Zoals op blz 227 en 229, koop voor vertrek een iphone. Smartphone heet zoiets, niet iedereen wil een iphone, er zijn namelijk veel meer merken telefoon te koop die en nog meer kunnen en ook meteen niet zo schandalig duur zijn. Dus ik ben niet hip zonder zo’n stomme i-telefoon? Had ik dat eerder gezien in het boek, dan had ik m niet aangeschaft, alleen daarom. Hadden jullie het gewoon als smartphone benoemd had ik dat veel zuiverder gevonden. Nee bah..
  Verder is het idd wel jammer dat er weinig te lezen valt, maar er staan toch leuke inspirerende dingen in en hopelijk is ie vol in september…