Nieuw mes

Irene dacht dat ik een grapje maakte toen ik een zakmes voor mijn verjaardag wilde, maar ik heb al jaren een mesje in mijn tas voor appels, touwen (van pakjes), bloemen in het wild (doe ik nooit maar dat het zou kunnen…), nog meer appeltjes, een broodje smeren in de duinen, een fietsleutel uit een verroest slot purken, de bovenkant van een wijnfles die bij mij nooit losgedraaid raakt… Ook leuk als je de hippe huttenbouw-moeder uit wilt hangen. Mijn oude mesje was aan vervanging toe en mijn nieuwe inklapbare mes met eikenhouten heft is een lust voor het oog. Dank dank lieve collega’s. Kortom, in mij klopt een scoutinghart. En kijk, wat leuk op deze site: www.tereasa.com/campstore/  Retro-scoutingspul is in. Gepost door: Astrid

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>