Uit je comfortzone

Mooi verhaal in Flow nummer 6 (nu in winkel)  ‘Stap eens uit je comfortzone’. Nou is het ook heel prettig lekker in je comfortzone te blijven hangen zo nu en dan, maar dat eruit stappen ook wat oplevert, heeft journaliste Caroline Buijs goed weten te verwoorden in het verhaal. ‘Er zijn bronnen van intense bevrediging die voorbij de grenzen van je comfortzone liggen en die je alleen kunt bereiken door af te zien van veiligheid.’ Op het web poppen ook steeds rake spreuken op die hierover gaan, zoals deze. Bij het verhaal in Flow trouwens supermooie illustraties van de Engelse Ruby Taylor, die ze speciaal voor dit verhaal heeft geschilderd (met dank aan Google translate, waarmee ze het verhaal vertaalde). Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in In Flow, Inzicht, Wijsheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>