Flow-kaartjes prikken?

Niks nieuws onder de zon: we zijn fan van een klepperende  brievenbus, en post en ansichtkaarten op de deurmat. En nog leuker als je dat kaartje zelf maakt. Dat kan supermakkelijk op kaartwereld.nl. Deze maand organiseert Vrouwonline een wedstrijd met KaartWereld, waar je als volger van ons blog aan mee kunt doen. Elke week kiest de redactie een winnaar, die vijftig afdrukken van zijn eigen kaart ontvangt. Maar er zijn meer mooie prijzen, zoals een jaar lang gratis kaarten sturen ter waarde van 500 euro. Maak een ontwerp en ga naar de actiepagina op Studio KaartWereld.

Studio KaartWereld is een nieuw inspiratieplatform waarop je, beetje Pinterest-achtig, kaarten kunt prikken. Je maakt er je eigen prikbord, met de kaarten die je zelf hebt gemaakt, maar ook met kaarten die je van anderen hebt geprikt. En natuurlijk kun je ook kaartjes laten versturen via deze site.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met KaartWereld van PostNL

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>