Inspiratie

Een van de fijnste dingen om te doen op de redactie is om af en toe door onze boekenkast te dwalen. Liefst zonder doel, maar gewoon om even om bij de computer weg te zijn. We hebben inmiddels een behoorlijk stapeltje oude kinderboeken verzameld, en soms is het gewoon leuk om er in te kijken en te lezen - ze ruiken ook zo lekker. Een van de grootste aanjagers van creativiteit is jezelf veel blootstellen aan leuke en mooie dingen, las ik ooit. Niet voor niets dat je bij veel creatieven thuis muurtjes vol mooi knipsels tegenkomt. En oude prentenboeken (nieuwe trouwens ook) blijven een oneindige bron van mooiheid. Gepost door: Jocelyn 

Coby Krouwel (Vrouwtje Vertel-maar)

Rie Cramer – Mijn eerste voorleesboekje

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>