Letterwriting-project

Het loopt storm voor ons Flow Winterboek! Leuk, dank, en zelf pakken we hem ook nog steeds liefkozend op. Want hij is zóó lekker dik geworden, en de door Annelinde gemaakte cover, samen met Annemarie Rem en fotografe Bonnita, is zóó fijn.

Ze verzamelden allemaal spulletjes die met post te maken hebben, (onder meer van de opa van vormgeefster Joyce) en puzzelden vervolgens net zo lang tot de compositie klopte.

Een ander lievelingetje in het boek is absoluut ons Letterwriting-project. We startten dit project op samen met tien Nederlandse auteurs, en als je meedoet maak je kans op een echte handgeschreven persoonlijke brief van je lievelingsauteur. En dat zijn niet de minsten: Ernest van der Kwast, Nelleke Noordervliet, Franca Treur, Johannes van Dam, Jessica Durlacher, Joost Zwagerman, Robert Vuijsje en meer! Bijzonderder kunnen we de post niet voor je maken… Hoe het precies werkt, lees je in het Flow Winterboek. Gepost door: Astrid 

 

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>