Flow de wereld over

In onze ‘Flowroom’ (de kamer waar we overleggen) hangt sinds kort deze kras-landkaart. Elke keer als we uit een nieuw land een bestelling krijgen voor onze internationale editie, mogen we dat land krassen! Hij hangt er nu een week, want zolang is het nummer uit, en dit is hoe we er nu voor staan. Heel fijn werkje om te doen (vind ik dan vooral). Zoals je ziet nog een hoop landen te gaan, maar Amerika en Canada en ook Taiwan hebben we alvast in the pocket. Leuk idee dat iemand aan de andere kant van de wereld ons blaadje zit te lezen. (Wie o wie kent er nog iemand in Zweden die de Engelse Flow misschien leuk vindt? Of Rusland, ook zo’n lekker groot land om te krassen). Gepost door: Jocelyn
  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>