Fijn-huis-boek

Leuke huizen van binnen bekijken, dat is altijd een plezante bezigheid. Net bladerde ik in het boek Homespun style van Selina Lake (in Nederland verschenen als Thuis je eigen stijl) en daar werd ik dan ook heel blij van. Het is één groot feest van inspiratie, maar soms ook van herkenning (met wat goede wil zou je kunnen zeggen dat mijn huis lijkt op sommige foto’s uit het boek, in ieder geval in intentie). Ik kreeg van dat bladeren enorm veel zin om naar huis te gaan en te gaan rommelen met lijstjes en vazen. Hier wat fijne plaatjes:

PS. Neem je nu een halfjaarabonnement op Flow, kun je dit boek kiezen als cadeau.
Gepost door : Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Boeken, In Flow, Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>