Het is gaande (3): foto-tekenen

Aha, opeens valt ons oog overal op mooie bijzondere beeldjes, die we voor het gemak zelf maar hebben omgedoopt tot: Fototekenen. Met een watervaste stift een foto aanvullen met mooie lijntjes, grapjes of patronen. Mooi en makkelijk zelf na te maken. Allermooist op oude vintage foto’s.

Fotografe Alexandra Valenti

Stephanie Mercado, gezien op www.paperdollsteph.blogspot.nl

Gepost door: Astrid

 

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>