SATURDAY MARKET ( 106): VLINDERS IN JE BUIK

Bij de webwinkel van Corina Penders moet je zijn als je de kerstcadeaus straks mooi wil inpakken. Op haar site vind je allemaal mooie inpakmaterialen.

Kun je iets meer vertellen over jezelf ?

“Ik ben 29 jaar, woon al ruim 4 jaar samen in Utrecht en werk naast mijn webwinkel ook als leerkracht in een kleuterklas op een Jenaplanschool. Een baan waar ik ontzettend veel plezier in heb en veel creativiteit in kwijt kan.”

Waarom uiteindelijk een winkel met inpakspullen?

“Het inpakken van cadeaus is een van mijn hobby’s. Om me heen vond ik dat er weinig uitdagende verpakkingsmaterialen te vinden waren. Ik ging wat rondneuzen op het internet en kwam allerlei leuks tegen. Dus startte ik mijn eigen webwinkel. Inmiddels ben ik me ook gaan richten op de stationery-kant. Denk daarbij vooral aan stickers, wenskaarten… enzovoorts. Ik ben net gestart met een nieuwe lijn kaarten en stickers van Stamptout, een ontwerpster uit Engeland. In de toekomst zou ik het ook erg leuk vinden om stempels toe te voegen aan het stationery assortiment.”

Wat heb je geleerd van het runnen van een webwinkel?

“Het runnen van mijn webwinkel zie ik als een tweede baan. Er komt zo ontzettend veel bij kijken, administratie, fotografie… noem maar op. En ik heb bijvoorbeeld om leren gaan met de feedback van mijn klanten. Na hun aankoop kunnen ze een beoordelingsformulier invullen. Het is leuk om zoveel enthousiaste reacties terug te krijgen en de tips die ik krijg probeer ik zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik zou graag wat meer naamsbekendheid willen geven aan mijn webwinkel. Het lijkt me ontzettend gaaf om de producten die ik verkoop terug te zien in de tijdschriften. Mijn droom is uiteindelijk om fulltime bezig te kunnen zijn met Vlinders in je buik.”

http://vlindersinjebuik.eu

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>