Achter de schermen: Zara Picken


De illustraties bij het openingsverhaal in deze Flow (‘Vinden wat je zoekt’) zijn gemaakt door de Engelse Zara Picken. Zara Picken werkt vanuit haar studio in haar huis in het noordoosten van Engeland, vlakbij de zee. Daar woont ze met haar man en een aantal gerbils (genaamd V, Pogo and Fin). Ze is nu zo’n vier jaar bezig en heeft het behoorlijk druk. Met plattegrondjes tekenen voor een huis&antiek-tijdschrift bijvoorbeeld, een van haar vaste klanten, met daarop adressen voor vintage en antiek. Ook een leuke opdracht: de kerstverpakkingen ontwerpen voor een grote Engelse supermarkt, Waitrose. Zara: “Het is echt fantastisch om mijn eigen ontwerpen in de supermarkt tegen te komen.”
Wat vond ze van de opdracht voor Flow? “I loved it. Het artikel ging precies over onderwerpen waarin ik geïnteresseerd ben, namelijk psychologie en filosofie. Heel tof om daar illustraties bij te verzinnen.” Hieronder een voorbeeld van een van haar plattegrondjes. Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>