Elly MacKay

De eerste Flow van het jaar ligt volgende week in de winkel (we kunnen niet wachten tot hij op de redactie binnenkomt, vers van de drukker – dat zou zomaar vandaag kunnen zijn). Daarin ook een supermooi kunstwerkje van de Canadese Elly MacKay. Zij maakt met kleine tekeningetjes, belichting, speciaal papier en meerdere laagjes kleine wereldjes. Een enorme priegelklus, maar met zo’n mooi dromerig resultaat (onder haar fans trouwens ook Oprah Winfrey). Op haar site lees je meer over haar werk en haarzelf en staat een link naar haar blog en Etsy-shop. Elly heeft inmiddels ook de Flow ontdekt, die we haar toestuurden met de vraag of we een illustratie van haar mochten gebruiken. “Wow!!! This magazine is amazing. A copy arrived today. I had no idea how thick and juicy it was and with wrapping paper and a journal. I am so excited one of my works will be in it!” Kijk, dan is het leuk werken natuurlijk :-) Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, In Flow, Inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>