GASTBLOG – SJOESJOE (2)

Elke woensdag geven we een gastblogger de ruimte op flowmagazine.nl. Deze maand is dat: http://www.studiosjoesjoe.com/

Mijn levensmotto: Het leven moet niet vliegen maar fladderen.

Ik was een jaar of zestien toen ik voor een schoolopdracht mijn levensmotto moest opschrijven. Een levensmotto, ik had er toen eigenlijk nog nooit over nagedacht. Bedenk er maar eens eentje die precies zegt wat je bent en wie je wilt zijn… Ik vond het helemaal niet zo makkelijk om dit in een paar woorden te omvatten. Maar uiteindelijk vond ik mijn ‘motto for life’ aan de keukentafel bij de vader van een lief vriendinnetje. Hij vond deze zin wel goed bij mij passen. Ik vond het fantastisch hoe een paar woorden zo plots, precies konden zeggen hoe ik graag in het leven wil staan…. Fladderen als een vlinder, genieten van al het moois om mij heen. Van etentjes met vrienden, wandelingen in het bos, de geur van een vers gebakken taart, iets moois maken, de wereld rond reizen, seizoenen van kleur zien veranderen en dit alles zo intens mogelijk. Zonder haast, de dingen gewoon laten gebeuren, spontaan, zoals de route van een vlinder.

En, toeval of niet, ik heb dus iets met vlinders. Ze zijn zo mooi, kleurrijk en frivool. Naast mijn Studio Sjoesjoe opdrachten, die ik voornamelijk op de computer ontwerp, maak ik ook vrij werk. Ik vind het ontzettend fijn om te tekenen en te schilderen. Wanneer ik schilder ontstaan er dingen die ik van tevoren nooit had kunnen bedenken. Eigenlijk ook een vorm van fladderen. Je vindt mijn vlinders in mijn Etsy shop.

Gepost door onze gastblogger: Joëlle.

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>