GASTBLOG – SJOESJOE (3)

Elke woensdag geven we een gastblogger de ruimte op flowmagazine.nl. Deze maand is dat:  http://www.studiosjoesjoe.com/

Shut up and just live your dreams! Dat is wat ik iedere dag probeer te doen. Gewoon niet te veel denken over hoe, wat en wanneer… en te twijfelen of het wel kan of mag, maar het gewoon te doen! Nadat ik 6 maanden een wereldreis had gemaakt ben ik mijn hart meer gaan volgen. Het heeft me doen inzien waarvan ik blij word en energie krijg. Ik kwam met een mooi wensenlijstje terug en ik ben aardig op weg om dit lijstje echt af te vinken! Een heel groot deel van het plezier en geluk in je leven zit juist in het verwezenlijken van je dromen en doelen.


Een van die dromen is het Lanterfanten Festival! Je hebt er in Flow 6 ook over kunnen lezen. Samen met Marieke Noordanus van Mint PR heb ik vorig jaar met ontzettend veel plezier de eerste editie georganiseerd. Het was een idee waar we een goed gevoel bij kregen en we just did it! Een festival waar wij al onze talenten in kwijt kunnen, fijn is dat. Daardoor is het ook een bijzondere dag geworden! Een dag waar je verrast wordt op het gebied van creativiteit, muziek, drinks & bites! En dat alles ondergedompeld in een fijn Lanterfanten sfeertje (want ook dat stond op mijn wensenlijst… meer lanterfanten!) 

Wanneer het volgende Lanterfanten Festival is weten we niet precies, maar dat er weer eentje komt is zeker! Op onze Facebook pagina vind je meer informatie.

Gepost door onze gastblogger: Joëlle.

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>