Sneeuw

Eigenlijk zijn we gek op de sneeuw, want het licht is zo mooi, en nou ja, het is zo gezellig. Al is het wel beetje jammer van de treinen waar je dan weer op moet wachten, en de files waar je achteraan moet sluiten. Weer om binnen te blijven, en vooral veel thuis te werken, als dat kan. En brieven te schrijven. Af en toe naar buiten om een sneeuwpop te maken en daarna weer naar binnen voor warme choco. Op Instagram volg ik de Deense Puk, die dit maakte van de Flowkaart die haar Nederlandse snailmail-vriendin (penvriendin 2.0.) Gio haar stuurde. In Denemarken vast ook heel veel sneeuw. Daar zijn ze er wat minder gek op, maar daar ligt het waarschijnlijk ook wat langer.  Heel gezellig van dat Instagram trouwens, dat je de briefwisselingen van volslagen vreemden kunt volgen. Want Puks snailmail vriendin Gio postte vervolgens wat zij had gedaan met de Flowkaarten uit het winterboek.

Een gehaakt lijstje eromheen van Madebyroest, ook heel leuk. En gezellig. Zo, en nu is het tijd voor warme choco. Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief, Feel connected.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>