lekker bezig

In het weekend gebeuren de leukste dingen met Flow, kwamen we achter. Zoals de poster die we verstuurden (aan bestellers van het Simplify-boek), die zagen we dit weekend op veel verschillende manieren terug in de sociale media. Sandra Takken heeft ‘m helemaal van een borduurrandje voorzien. En Giovannella Brusatin (hieronder) maakte buttons met illustraties uit Flow en masking tape.  En zo kwamen er nog veel grappige dingen voorbij, vooral op Instagram #flowmagazine. Toch fijn dat wat we met zoveel plezier en liefde maken, nog een soort tweede leven krijgt, en niet eindigt in de kattenbak…

Gepost door: Jocelyn 

 

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Creatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>