SIMPLIFY YOUR LIFE (4)

Het is bijna zover, volgende week ligt onze nieuwe special in de winkel. We geven weer posters weg van een illustratie uit dit boek. What makes life simple? Leonie Bos (www.leoniebos.nl) illustreerde het zo.
Jammer! De Flow posters zijn helaas vergeven. Volg Flow via www.flowmagazine.nl, www.facebook.com/FlowMagazine en www.twitter.com/FlowMagazine.

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>