Flow en Rijksmuseum

Oh wat komt het nu dichtbij: de dag dat de serie leuke dingen die we maakten voor het Rijksmuseum, ook echt in de winkel van het Rijksmuseum komt te liggen. Astrid en Artdirector Annelinde selecteerden een paar van de mooiste bloemenschilderijen en -prenten, Annelinde bewerkte ze, en nu liggen er op mijn bureau: een serie kaarten, een one-line-a-day diary, een boekje met plakmemo’s, een notepads en pakpapier.

Het is zo mooi geworden. Afgelopen weken deden we de laatste check op credits en puntjes op de i, en nu gaat alles naar de drukker. Zelf aan de gang met al het moois van Rijksmuseum kan trouwens ook. Kijk op www.rijksmuseum/rijksstudio. Een groot deel van de collectie van het museum is hier te downloaden.

Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>