Maart foto project

In de Flow scheurkalender  – die we dit jaar voor het eerst maakten –  staat op elke eerste dag van de maand een ander 31 (of 30)-dagen-project. Dat soort dingen zijn al leuk om voor jezelf te doen, maar afgelopen vrijdag kwam @Moosmade op Instagram op het idee om de foto’s van het maart-project op Instagram te gaan plaatsen. En zo werd het ineens een heel leuk gezamenlijk project (hashtag #Flow31details). We zitten nu op dag 4, en inmiddels zijn er al meer dan 400 foto’s te vinden met #Flow31details, ook van Japanse en Amerikaanse deelnemers. Mooie hoekjes in huis, lampenkappen, beeldjes, bijzondere ornamenten, van alles komt voorbij. Je kunt nog steeds meedoen, trouwens.

 (Voorbeeld van bijdrages van @dowhatyouloveandlovewhatyoudo @blossom1975 @marijepasman en onszelf.) Gepost door: Jocelyn

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>