SATURDAY MARKET (121): HET PARADIJS

SaturdayMarket121

Wat een heerlijke naam voor deze webshop vol kleine kunstwerkjes die je mag dragen en gebruiken. Allemaal ontworpen door de illustratoren Esther Hörchner, Els ten Klooster en Maaike Burgers. Samen zijn zij Studio Het Paradijs.

Kunnen jullie iets meer over jezelf vertellen?
“Het Paradijs is een collectief van drie illustratoren, samen zijn wij een illustratiestudio en winkel gestart. Ons werk is gedetailleerd en verfijnd, met af en toe een knipoog. Alle producten in onze winkel zijn door ons ontworpen. Naast het werken aan ontwerpen van onze eigen producten, werken we ook in opdracht.”

Wat doen jullie in het dagelijks leven nog meer?
“Gelukkig is ons werk onze passie, waardoor werk en vrije tijd met elkaar verwerven zijn. Wat we verder heel graag doen, is het bezoeken van rommelmarkten, waar we veel inspiratie opdoen! Inmiddels hebben we al een aardige collectie aan bijzondere vondsten opgebouwd.”

Hoe is jullie samenwerking ontstaan?
“Wij hebben alle drie de kunstacademie gedaan, richting illustratie. Daar hebben we elkaar ontmoet en zijn we ook samen afgestudeerd. Tijdens onze tijd op de kunstacademie kwamen we er achter dat we heel goed konden samenwerken. Nu werken we nog steeds samen achterin ons pand in het atelier aan opdrachten en nieuwe ontwerpen. Voor in het pand is de winkel waar we onze Paradijs-producten ook verkopen.”

Dus ook die bijzondere sokken zijn van jullie eigen hand?
“Ja, die zijn inderdaad door ons ontworpen. We houden alle drie erg van bijzondere beenmode en het ontwerpen van patronen. Dus wilden we graag sokken ontwerpen met grafische prints.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?
“Onze collectie nog verder uitbreiden en groeien met onze studio!”

www.hetparadijs.net

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>