Flow Vakantieboek

13_Vakantieboek

Hij is er weer: het Flow Vakantieboek. Dit jaar is het een lekker dik plaatjesboek geworden. Vol met plaatjes om naar te kijken, maar ook met inzichten en verhalen. Omdat er veel te vertellen is over al dat moois dat voorbijkomt op blogs, Pinterest en Instagram. En natuurlijk zit het boek vol met echte hebbe-plaatjes. Uitknipplaatjes, stickers, een vouwtheatertje om neer te zetten, een mini-fotoalbum, ansichtkaarten en meer! Fijn voor in de koffer, of natuurlijk thuis op je staycation. Alvast een voorproefje: http://bit.ly/16L2Gnk

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>