Contact

131022_NieuwBeedlTeam

Een paar jaar geleden bedachten Astrid en Irene, twee bladenmakers, op een zolder vlak bij Amsterdam een nieuw tijdschrift. Een tijdschrift waar je niets van hoeft, vol inzichten en inspiratie, en gevuld met cadeautjes van papier. Een blad over positieve psychologie en mindfulness, maar ook met veel ruimte voor crafting en illustraties.

Al snel groeide Flow in Nederland en België, en kregen we ook veel reacties uit andere landen. Inmiddels maken we  met een klein enthousiast team 8 Nederlandse edities per jaar en maken we ook internationale, Engelstalige edities. Flow, a magazine for paperlovers, is te koop in 20 landen wereldwijd. Sinds november 2013 verschijnt Flow als licentie bij G&J in Duitsland.

En er is meer. We maken scheurkalenders, een agenda, stationery en 4 keer per jaar ook een special, een superdik boek vol papergoodies rond een thema. Alles is te bestellen in onze shop. Reacties? Vinden we heel leuk. Al onze contactgegevens vind je hieronder.

Adverteren

Bekijk hier ons filmpje met alles dat we maken, en ons factsheet voor een overzicht. Wil je nog meer informatie over adverteren in Flow, klik dan hier.

Redactieadres Flow

Postbus 41034
2130 MP Hoofddorp
redactie-flow@sanoma.com
088 556 49 30

Brand director; Joyce Nieuwenhuijs,
joyce.nieuwenhuijs@sanoma.com, 088 556 47 46

Retailers

Voor verkoop van Flow Magazine, specials, de agenda en scheurkalender, neem contact op met Aldipress (www.aldipress.nl).
Voor verkoop van Flow Magazine International, neem contact op met de redactie (redactie-flow@sanoma.com).

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Abonnementen

Kijk hier voor vragen over abonnementen, leveringsvoorwaarden en contact met onze klantenservice. Of bel onze klantenservice op 088 – 5500121, maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00.

Kijk hier voor meer informatie over abonnementen in België.

Bezoekadres Sanoma Media
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Postadres Sanoma Media
Postbus 1900
2130 JH Hoofddorp

Factuuradres: Sanoma Media Netherlands bv
SU-FLOWRED
Postbus 1911
2130 JL Hoofddorp

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend