Extra van Flow

In elke editie van Flow vind je een of meerdere extra’s, in nummer 4 is het een zigzag-notitieboekje en twee raamstickers met botanische print en poëzie.

Zigzag-notitieboekje
‘Leporello’ is de naam die drukkers en vormgevers gebruiken voor een boekje met een harmonica- of zigzagvouw. We vonden het een grappige vorm, die je stimuleert om je gedachten letterlijk alle kanten op te laten gaan. De handlettering op de voorkant en de illustraties in het boekje zijn gemaakt door Deborah van der Schaaf.

Raamstickers
Poëzie om op te plakken, twee mooie stickers met botanische prints en gedichten van Jaap Robben. De gedichten komen uit zijn gedichtenbundel ’s Nachts verdwijnt de wereld, een verzameling van nieuwe en oude gedichten. Robben dicht over heel gewone dingen, mixt ernst met humor en schrijft niet speciaal voor volwassenen of kinderen, maar voor ‘iedereen in het bijzonder’.

 

Flow 4 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en in onze webshop.

 • One thought on “Extra van Flow

  1. Beste,

   Ik heb zoveel plezier van het zigzag notitie boekje!! Omdat ik dit jaar toch niet kan gaan studeren heb ik het wel achtergelaten bij heel de groep meiden en jongen hehe die ik heb leren kennen in de aanloop om te gaan studeren en het werd een heus verzamelwerkje van mooie bedenkingen en ik voeg er binnenkort ook nog wat fotootjes aan toe. Dank je!!!

   Is er een mogelijkheid om dit nog eens opnieuw te doen? Misschien met een gezellige winter quote like –

   http://quotesgram.com/img/hate-winter-quotes-and-sayings/3131083/

   De site heeft een wat ongelukkige naam maar het heeft echt mooie quotes voor de winter!!
   Love and best wishes van abon1672100 who absolutely lives with a lot of Flow (magazine dan toch – de rest is ‘a work in progress’)

   All the best,
   Casey

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.