Apps

365 days of Flow (tablet en smartphone)

Elke dag een nieuw inzicht, weetje of quote van Flow op je tablet of smartphone om te delen. Met mooie illustraties van Lobke van Aar.
Deze app is in het Engels en kost € 1,79. Je kunt ’m downloaden op je tablet en smartphone, zowel voor iOS als Android. Klik hier om deze app te downloaden in de App Store en hier voor Google Play.

Tablet-en-telefoon-samen-met-cover

Flow digital special edition 2: Snail mail

Snail mail (kaartjes of brieven per ‘langzame’ post) is springlevend. En het grappige is dat dit niet alleen op papier gebeurt, maar ook online heel erg leeft. Zo zijn er allemaal leuke Instagram-projecten, webwinkels vol briefpapier en postblogjes. Daarom draait de tweede tablet-app van Flow helemaal om snail mail.

Deze gratis app is in het Engels. Je kunt hem alleen downloaden op je tablet, zowel voor iOs als Android. Klik hier om naar de App Store te gaan en hier voor Google Play.

Cover-in-iPad

Flow digital special edition 1: Papier

We zijn papierliefhebbers. En daarom staat papier centraal in deze eerste tablet-app. Met verhalen over knipkunst, het hergebruiken van oude boeken en de liefde voor papier in Japan. Plus links naar onze favoriete blogs, internetfilmpjes en illustratoren.

Deze gratis app is in het Engels. Je kunt hem alleen downloaden op je tablet, zowel voor iOs als Android. Klik hier om naar de App Store te gaan en hier voor Google Play.

 

iPad