Bread & Butter in Brugge

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Bread & Butter in Brugge kun je genieten van de sterrenhemel vanuit het bad, een vintage interieur en een heerlijk ontbijtje.

BreadAndButter5
Wat is er zo fijn hier?
Eén kamer, één volledige verdieping! Het is er kleurrijk, veel vintage, beetje eclectisch en een nonchalant interieur met spullen uit heden en verleden door elkaar. De eigenaars Frederika en John hebben eigenhandig hun huis een nieuwe bestemming gegeven. Vanuit het oranje bad heb je zicht op de sterrenhemel.

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Heerlijke hartige en zoete broodjes, marmelade van rozenblaadjes, Belgische chocolade, chocopasta en Belgische warme chocolademelk, thee en koffie, sapjes, ham met mosterd of augurkjes, kaas met kweeperengelei of dadelpasta, gedroogde en verse vruchten, zuivelwaren, eitjes, een winterse vruchtencompote met rozenwater en dit alles onder het genot van een leuk muziekje.

BreadAndButter1
Onze tip
In het voorjaar Mooov, dat is geen filmfestival van rode lopers en vips, maar voor het publiek. In de winter geniet je van de stille plekjes in de stad.

Lekker eten
Rock-Fort: lekker eten en een superleuke bar.

Leuk om te weten
Voor € 10,- per dag huur je een vintage Peugeot-fiets om de stad te ontdekken!

Prijs per nacht voor een tweepersoonskamer € 100,- inclusief ontbijt. In het weekend minimaal 2 nachten.

Breadandbutter.be

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING