Cabanes La Truite d’Argent

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje (of wat langer) weg. In Cabanes La Truite d’Argent in de Belgische Ardennen ben je even weg van alle drukte. 

cabane-vanuitbos

Wat is er zo fijn hier?
Drie tweepersoons natuurhuisjes staan verstopt in het groen (of tussen de besneeuwde bomen, zoals op de foto) in een stille vallei vlak bij Houffalize. Ernaast ligt een rustig beekje. Hier kun je je in alle rust terugtrekken. Boek een romantisch weekendje weg, lees een boek bij de houtkachel of geniet tijdens een zomeravond op de veranda.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt verzorg je zelf. Er staat een Nespresso-apparaat en optioneel kun je ook voor het ontbijt (€ 12,50 p.p.) aanschuiven in de herberg, op loopafstand.

Onze tip
Maak een wandeling van anderhalf uur naar het dorpje Houffalize. Je wandelt door de bossen van natuurpark Des Deux Ourthes. Na een koffie, lunch of Belgisch biertje wandel je weer terug naar je huisje.

Lekker eten
Met de bijbehorende herberg op loopafstand hoef je niet ver weg te gaan voor het diner. Dagelijks serveren ze hier een wisselend viergangendiner met verse ingrediënten.

Vanaf € 330 per weekend

Cetturu.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

salon

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING