Kampari in Friesland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op het Friese platteland ligt Kampari, een rustgevende camping met luxe safaritenten en een romantische pipowagen.

Kampari
Wat is er zo fijn hier?
De locatie – op het Friese platteland – zorgt voor veel ruimte en privacy. Geen animatie of georganiseerde activiteiten; hier kom je écht tot rust. Daarentegen is er in de omgeving genoeg te doen en te ontdekken. Zowel de safaritenten als de pipowagen zijn lekker comfortabel ingericht met heerlijke bedden, eigen sanitair en een keuken. Voor de koudere dagen is er een gaskachel. Om je verblijf helemaal compleet te maken, kun je de houtgestookte hottub reserveren.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Boek je een romantisch- of verwenarrangement? Dan word je elke ochtend wakker met verse broodjes, croissants en een verse jus d’orange.

Kampari2

Onze tip
Heb je zin om de Friese meren te ervaren? Huur dan een zeilboot met schipper. Samen met maximaal vier anderen geniet je van de wind door je haren, het geklots van water en eindeloze vergezichten. Er is een kleine koelkast aanwezig waarin je hapjes en drankjes kunt meenemen voor onderweg. Vraag op de camping naar de mogelijkheden.

Lekker eten
Het centrum van Lemmer, op ongeveer een kwartier rijden van de camping, is een plek met veel leuke eetgelegenheden en terrasjes. Zoals bijvoorbeeld Brasserie No. 14, met een terras aan het water.

Kampari1

Vanaf € 100,- per nacht op basis van logies.
www.kampari.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. In het Flow Vakantieboek deelt ze tien vakantieadresjes waar zij zich thuis voelt.

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING