Illustratie Biënnale

Op 4 en 5 juni 2016 vindt in Haarlem de Illustratie Biënnale plaats. In de Toneelschuur vertellen gevestigde illustratoren en aanstormend talent over hun werk en inspiratie. Op zaterdag zijn er presentaties, een digitale expositie en een pop-up museumwinkel en op zondag kun je een kijkje nemen in de digitale expositie en de museumwinkel.

Tijdens het live programma op 4 juni vertellen verschillende illustratoren over hun werkwijze. Jellie Brouwer (van het radio 1 programma Kunststof) presenteert en interviewt de sprekers. Ook Floor Rieder wordt geïnterviewd. Ze zal vooral vertellen over haar getekende interviews en boekillustraties. Je kent het werk van Floor Rieder misschien uit Flow en ze maakte een hele mooie bewerking van Alice in Wonderland.

20150527_IllustratieBiënnale_3
Illustratie Floor Rieder

Wat ook leuk is: de ‘Stalinkski zusters’ (Anne & Eva) komen live portret tekenen tijdens de Illustratie Biënnale. Voor € 5 krijg je twee portretjes op briefkaart-formaat (A6) in een speciaal zakje.
Tijdens de Biënnale komen er zowel bekende als onbekende illustratoren langs. Een leuke gelegenheid om je favoriete illustrator te ontmoeten of om nieuw talent te ontdekken. Tickets bestellen kan hier.

20150527_IllustratieBiënnale_2
Illustratie Stalinkski zusters
Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING