Bed in de Betuwe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bed in de Betuwe is een echt verwenadres, waar je van top tot teen in de watten wordt gelegd.

bed betuweWat is er zo fijn hier?
Verstopt tussen de fruitbomen ligt een van Nederlands best bewaarde geheimen: Bed in de Betuwe op landgoed de Heerlijkheid Hemmen. Slingerend over landweggetjes langs de rivier de Linge bereik je deze idylle aan de rand van het bos. Het is een kleine B&B met slechts 1 kamer, waar je meer dan hartelijk wordt ontvangen, buiten bent, nieuwe energie opdoet, je hoofd leeg wandelt, ontsnapt uit de hectiek van het dagelijks leven en waar je echt even helemaal niets hoeft.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt is iets speciaals. Een dienblad vol lekkers wordt op je kamer geserveerd. Huisgemaakte jam en zelfgebakken broodjes, Griekse yoghurt met fruit, een gepocheerd ei, wentelteefjes van suikerbrood met lemon curd en verse sinaasappelsap.

Bed betuwe1Onze tip
Bij de B&B hoort een schoonheidssalon, waar je terecht kunt voor een gezichtsbehandeling of ontspannende massage. Of vraag naar de ‘Wellness of India’-treatment met ayurvedische invloeden. Niet alleen je hoofd krijgt aandacht, de behandeling start met een voetmassage.

Lekker eten
Op loopafstand vind je Brasserie Heerlijkheid met zicht op het kerkje van Hemmen. Een informele plek voor lunch & diner. Aan de Linge ligt ook een pannenkoekenboerderij waar je op het grote terras welkom bent voor koffie met taart, een lekkere salade en lichte lunch.

Overnachting vanaf € 85,- per nacht, inclusief ontbijt.

Bedindebetuwe.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

IMG_2041

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING