Dalauro Zuid-Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het Limburgse Heuvelland ligt B&B Dalauro, een stukje Italië in Nederland, waar je la dolce vita ervaart.

Dalauro omgeving

Wat is er zo fijn hier?
De gastvrijheid van Rob & Laura is ongeëvenaard. Bij binnenkomst wacht je een warm welkom met verse koffie en huisgemaakte brownies waar je je vingers bij aflikt. Op een mooie dag geniet je op het terras, bij slecht weer kruip je bij de houtkachel in de gezellige woonkamer. Behoefte aan meer warmte? Duik even de sauna in. De ligging van de B&B is nog een reden om af te reizen naar Zuid-Limburg. Boven op een heuvelrug met rondom glooiende weilanden, af en toe een cipres, kronkelende landweggetjes en eindeloze vergezichten.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt is met zorg samengesteld, met brood van de beste Limburgse bakker, met pure producten uit de streek, elk met een mooi verhaal.

Onze tip
Boek een ‘week-eendje’. Dat betekent slapen bij Dalauro en overdag het Zuid-Limburgse Heuvelland verkennen met een lelijke eend. Picknickmand achterin en hobbelen maar over heuvels en door dalen.

weekeendje

Lekker eten
Een paar keer per week kookt Rob voor de gasten en dat mag je eigenlijk niet missen. Italiaanse invloeden op je bord, een goed glas wijn, een lange tafel met andere gasten en bij elk gerecht een mooi verhaal van de kok.

Overnachting vanaf € 95,- per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Dalauro.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING