Een weekendje in de natuur in deze cabin in België: Treelodge

cabin belgie

Wakker worden en niets anders horen dan het geluid van de wind door de bomen en tsjirpende vogels. Meer rust, meer tijd en volop aandacht voor jezelf en/of elkaar. Een weekendje weg in de natuur kan precies zijn wat je nodig hebt. Je vindt avontuur en ontspanning bij deze cabin in België: Treelodge.

Het miniboomhuttendorp van Treelodge in België telt drie houten cabins in het bos. De Tjiftjaf is een klassieke cabin met mogelijkheid voor een sauna en biedt plek aan twee tot vier personen. De Bonte specht is een A-frame cabin met een hottub buiten en ruimte voor vier tot zes personen. Waar de eerste twee rustiek zijn, is de Bosuil waar plek is voor vijf personen modern en minimalistisch.

Alle cabins zijn voorzien van zowel elektrische verwarming als een houtkachel, hebben een eigen terras, een barbecue, hangmat en kampvuurplaats. De cabins hebben behalve verschillende slaapkamers ook een woonkamer en keuken. Een week of een weekend op het nest blijven is dus een optie.

Rust en magie

De boomhutten van Treelodge zijn comfortabel en knus genoeg om bij de cabin te verblijven. Een boek lezen, samen koken, naar de vogels turen of in de hottub of sauna. Gaat het toch kriebelen om eropuit te gaan, dan kun je wandelen in het natuurgebied Prinsenpark en kajakken in de rivier De Kleine Nete. De wandelroute Hekselienpad is er voor een wandeling met een vleugje magie.

Treelodge ligt in het gebied De Kempen en dit kenmerkt zich door veel – soms woeste – natuur. Een mooie locatie voor een weekend of week even helemaal weg.

Meer lezen

cabin belgie

Tekst Nina van Hilst  Fotografie Treelodge

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING