Hut 16 in Zutphen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Verstopt in Zutphen vind je Hut 16, een B&B met privé wellness. Een adres om te ontsnappen aan het dagelijks leven.

hut16-9131

Wat is er zo fijn hier?
Misschien wel het leukste van Hut 16 is het verrassingseffect. Wanneer je voor de gevel staat aan de Graaf Ottosingel, vraag je je af waar je terechtkomt. Stap je de poort door, dan sta je onverwacht voor een oude timmerwerkplaats die omgetoverd is tot B&B. Bij binnenkomst in Hut 16 word je blij verrast door de ruimte, het comfort en het mooie interieur. Net even anders, creatief en origineel. Dit is geen gewone B&B, hier wacht een volledig vakantiehuis op je met heel veel privacy. De allergrootste verrassing is misschien wel de privé wellness, die je apart kunt reserveren. Een whirlpool, Finse sauna en regendouche met lichttherapie, zalig! Een verborgen parel in de stad.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Een ontbijt is apart bij te boeken en wordt geserveerd in de vorm van een goed gevulde koelkast. Heerlijk, alle vrijheid om op je eigen tijd te ontbijten. Bak je broodjes af, zet een lekker kopje koffie, kook je eitje en begin de dag op je gemak.

Onze tip
Hanzestad Zutphen is een stad met een prachtig historisch centrum, eeuwenoude gebouwen en verstopte hofjes. Maak een stadswandeling en ontdek de schatten van de stad.

Lekker eten
Op een historische locatie in het centrum van Zutphen vind je &Friends Lunch & Lounge. Verse sappen, biologische lunchgerechtjes, de mogelijkheid om te picknicken en een terras op de stadsmuur. Alle gerechten en sappen zijn mee te nemen. Lekker voor in je hut, hoef je ’s avonds de deur niet meer uit!

Vanaf € 90,- per nacht op basis van logies.

Hut16.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

hut16-9212

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING