Tussen koe en kroonluchter

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op het Brabantse platteland ligt Logeerderij Tussen koe en kroonluchter, een zevenpersoons vakantiehuis met brocante accessoires en knuffelkoeien op het erf.

019-kopie

 

Wat is er zo fijn hier?
De Logeerderij van Willem en Lisette voelt als thuis. Het huis is ingericht met spullen van toen en het comfort van nu. Een romantisch bad op pootjes, mooie tegelvloeren, brocante meubels, uiteraard een kroonluchter, opgemaakte bedden en servies van oma. Denk daarbij Brabantse gastvrijheid, koeien die geknuffeld mogen worden, kalfjes de fles geven en genieten van rust en ruimte en je verblijf hier kan niet meer stuk!

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt verzorg je zelf in de keuken met oven en magnetron. Verse melk bij je ontbijt? Loop even naar Lisette.

010-kopie

Onze tip
Huur een fiets en verken de Oisterwijkse bossen en vennen. Dit natuurgebied is veelzijdig: uitgestrekte bossen worden afgewisseld door tientallen vennen met bijzondere vogels en planten. Er lopen tientallen fietspaden door het gebied. Op een kruising van paden ligt Boshuis Venkraai. Het huiskamercafé is een fijne tussenstop tijdens je fietstocht.

Lekker eten
Wanneer je het landweggetje aan de overzijde van de boerderij inloopt en even flink doorstapt, bereik je de eeuwenoude herberg In d’n Bockenreyder, gelegen op landgoed de Utrecht. Een beetje verstopt in het groen ligt deze huiskamer, waar de Brabantse gemoedelijkheid je tegemoet komt. Schuif aan voor ûtsmijters, soepe, belegde broojkes en heerlijk lekkers van dun boer.

Vanaf € 450,- per weekend

Logeerderijkoekroonluchter.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING