Logeren aan de Brink

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Aan de rand van Harderwijk en de Veluwe ligt Logeren aan de Brink, waar een oude koeienstal omgetoverd is tot kleinschalige B&B.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is er zo fijn hier?
Favoriet bij Logeren aan de Brink is de gezellige gemeenschappelijke ruimte. De B&B kamers zijn ruim, voorzien van heerlijke bedden (echt, beter dan thuis!) en een zitje buiten voor je deur. De gezamenlijke ruimte geeft net dat beetje extra. Een stoere lange houten tafel, warme tinten, schapenvachten op de bank, lekkere fauteuils bij de houtkachel en ’s zomers openslaande deuren naar de tuin.

Wat krijgen we voor ontbijt?
’s Ochtends staat aan diezelfde tafel in de gemeenschappelijke ruimte het ontbijt voor je klaar. Verser dan vers. Verschillende broodjes, een eitje, verse sapjes, fruit. Leuk detail is het krijtbordje met ‘Goedemorgen. Lekker geslapen?’

B&B Logeren aan de brink -30

Onze tip
Boek het Sloep en Slapen-arrangement. Slapen bij Logeren aan de Brink en een paar uurtjes varen vanuit de haven van Harderwijk over het Veluwemeer.

Lekker eten
Aan de Vischmarkt, het culinaire plein van Harderwijk, ligt restaurant Ratatouille. Bij mooi weer zit je op het terras of de patio. Proef van verrassende smaakcombinaties vergezeld door smakelijke wijnen.

Overnachting vanaf € 90,- per nacht inclusief ontbijt. Logerenaandebrink.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING