Mediteren en kamperen in Elsloo

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op het kampeerterrein van Mediteren en Kamperen in Elsloo (Friesland) logeer je midden in de natuur en kun je mediteren of meedoen met yoga. 

MediterenKamperen4 kopieWaarom is het zo fijn logeren hier?
In deze prachtige omgeving kun je zelf kiezen waar je je tent wilt neerzetten, onder de appelbomen bijvoorbeeld of vlakbij de paarden. De plekken zijn ver van de openbare weg en kijken uit over het mooie landschap. Als je wat meer luxe wilt, kun je ook kiezen voor een van de zogenaamde ‘Buitenbedden’. Dit is een lekker matras, verzonken in een verhoogd plateau, in een ruime tent met uitzicht over de velden. Daarnaast is er ook een mooie verblijfsruimte waar je altijd welkom bent.

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Bij de Mindfulness en Zen-retraites wordt er in de ochtend vers desem brood van de bakker geserveerd met jam, kaasjes uit de streek, fruit en yoghurt en muesli. Tijdens de yogaweekenden wordt er een lichter ontbijt geserveerd, passend bij de vinyasa les in de ochtend. Dit is met veel fruit zoals verschillende soorten meloen, blauwe bessen, verse jus d’orange, yoghurt en muesli.

MediterenKamperen6 Onze tip
De meeste mensen vinden het heerlijk om tijdens de retraite vooral niets te hoeven doen. Het programma bestaat uit bijvoorbeeld yoga, meditatie en stilte wandelingen. Tussendoor is er genoeg tijd om in het gras liggen, te wandelen of te fietsen in de prachtige omgeving.

Lekker eten
In de avond wordt er een heerlijke biologische, vegetarische maaltijd geserveerd van restaurant Het Volle Leven uit het nabijgelegen dorp Appelscha. Bij lekker weer eet je buiten onder de met druiven begroeide pergola.

Leuk om te weten
Dit is een hele toegankelijke plek. Het maakt niet uit of je nou veel meditatie ervaring hebt of niet.

Kamperen kost € 15,- per persoon per nacht met je eigen tent. Tentje huren kost € 10,- extra en een Buitenbed kost € 55,- per nacht extra.

Mediterenenkamperen.nl

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING