Waldhaus in Oostenrijk

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de Oostenrijkse Alpen ligt het Waldhaus, halverwege de berg, een comfortabele plek in zomer en winter.  

waldhaus-keuken

Wat is er zo fijn hier?
Een appartement dat voelt als thuis, hoe heerlijk is dat als je op vakantie bent. Het comfortabele interieur bestaat uit een mix van oud & nieuw, met naturel tinten, warme bontjes, hout en geweien aan de wand. Denk daarbij ook nog aan van die heerlijke Oostenrijkse dekbedden.

Wat krijgen we voor ontbijt?
In de volledig uitgeruste keuken is een ontbijtje zo gemaakt. Daal ’s ochtends even de berg af naar de bakker in het dorp voor verse Kaiserbrötchen.

Onze tip
Sonnenkopf im Wald is uitgeroepen tot top skigebied voor gezinnen. Ideaal dus om hier met je gezin op wintersport te gaan. Ook niet-skiërs genieten hier tijdens de wintermaanden van de wondere witte wereld op de goed geprepareerde ‘Winterwanderwegen’.

Lekker eten
In het lager gelegen dorpje vind je verschillende restaurants, van die authentieke Oostenrijkse restaurants met serveersters in dirndls. Nog leuker is het om te gaan eten in een van de Berghütte, waar je proeft van traditionele gerechten als Käspressknödel en regionale Käse- und Speckplatte.

Overnachting vanaf € 500,- per week.

www.waldhaus.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.
Fotografie Sonja Velda

waldhaus-2e-etage-master-bedroom

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING