B&B met kleur

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de Bed & Breakfast Thecla Renders in Den Bosch logeer je bij een kunstenaar en dat merk je aan alles.

TheclaRenders6Wat is er zo fijn aan logeren hier?
Het is een sfeervolle bed & breakfast in het hart van Den Bosch. Eigenaresse Thecla Renders is kunstenaar en dat zie je aan alles. Veel kleur, prachtige schilderijen, bloemen, gekleurd servies, mooie stillevens, superleuk allemaal. Je slaapt in een ouderwetse bedstee onder een gekleurd dekbedovertrek. De kamer aan de achterkant heeft een fijn balkon. Er zijn fietsen beschikbaar.

TheclaRenders4Wat krijgen we als ontbijt?
Ontbijten met kaarslicht en een fijn muziekje, hoe leuk is dat? Hier gaat biologisch en bourgondisch hand in hand. Het ontbijt is heel uitgebreid. Met havermout, scrambled eggs met zalm, vruchtensalade, muesli, sapjes, worstenbroodjes en croissants. Lekker Brabants.

TheclaRenders2Onze tip
Maak een rondvaart over de ondergrondse rivier ‘De Dieze’ en je waant je in de middeleeuwen. Een magische plek is de St. Jan met de mariakapel van de Zoete Moeder. Hier loopt iedereen naar binnen met bloemen en boodschappen om een kaarsje op te steken.

Lekker eten
Den Bosch heeft de korte Putstraat, een straat met alleen maar restaurants, waar je vast iets vindt.

Kamer voor 2 personen vanaf € 90,- exclusief ontbijt. Ontbijt kost € 7,50 per persoon.

Theclarenders.nl

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING