De Stadsboerderij Enschede

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In B&B De Stadsboerderij in Enschede heb je naast een slaapkamer en eigen badkamer ook nog een ontbijtkamer. 

StadsboerderijEnschede1
Waarom is het zo fijn logeren hier?
De combinatie van de rust van de boerderij met ruime tuin en de dynamiek van het stadscentrum op loopafstand, is heel bijzonder. Je hebt als enige gast de beschikking over een slaapkamer, een eigen badkamer en een ontbijtkamer waar je lekker even kunt relaxen onder het genot van een zelfgemaakt kopje koffie of thee. Het is superleuk ingericht, fris wit romantisch met een beetje brocante.

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Het ontbijt bestaat uit de beste (desem)broodjes van Enschede, versgeperst sap, eitjes en yoghurt, beleg en kaas, huisgemaakte jam, vers fruit en huis-geroosterde muesli van Buuf (de allerlekkerste!). Alles het liefst biologisch en bij voorkeur van lokale ondernemers.

StadsboerderijEnschede5
Onze tip
Laat je verrassen door het winkelaanbod, loop de cultuurmijl en bezoek het Rijksmuseum of de Twentse Welle, waar een permanente expositie is over streektaal. Lekker eten kun je bij Eetbar Appeltjes van Oranje, waar je allemaal kleine hapjes krijgt.

Leuk om te weten
Geïnteresseerd in wonen en interieur? Dan kun je in het huis van eigenaars Marlien en Willem je hart ophalen. Ze hebben ook een winkel, De Apestaart, en laten zien dat ambachtelijkheid en creativiteit goed te combineren zijn.

Een nachtje kost € 80,00 per nacht, vanaf 2 nachten is dat € 75,00 per nacht inclusief ontbijt.

Benb-destadsboerderij.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING