Lloyd Hotel in Amsterdam

Design Hotel in Amsterdam

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij het Lloyd Hotel in Amsterdam zijn alle 117 kamers anders ingericht, genoeg te kiezen dus. 

Wat is er zo fijn hier?

Het Lloyd Hotel is het eerste 1 tot 5 sterren designhotel ter wereld. Je kunt in een budgetkamer slapen met een gedeelde badkamer, maar ook in een superdeluxe 5-sterren kamer. Iedere kamer in dit 117 kamers tellende hotel is uniek en mede-ingericht door bekende Nederlandse designers als Bas Kosters, Richard Hutten, Joep van Lieshout en Christoph Seyferth. In de gemeenschappelijke ruimte vind je kunstwerken en het restaurant heeft een nieuw Art Deco jasje gekregen met een modern en serene inrichting.

Wat krijgen we voor ontbijt?

Het ontbijtbuffet (€ 17,50 per persoon per dag) bevat onder andere versgeperste sappen, koffie, thee, diverse soorten brood en beleg, muffins, yoghurt, muesli en vers fruit.

Onze tip
Beklim het oude trappenhuis en bewonder de permanente tentoonstelling. Duik tot 100 jaar terug in het Lloyd gebouw en ontdek een stukje Amsterdamse geschiedenis.

Lekker eten
Lloyd Hotel gebruikt de meest verse ingrediënten, lokaal en biologisch waar mogelijk, met wereldse invloeden. Alle gerechten worden in de keuken bereid, het menu is constant in verandering en heeft talloze opties voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs.

Overnachting vanaf € 60 per nacht voor een kamer met 1 ster tot € 286 per nacht voor een kamer met 5 sterren.

Fotografie Dennis Bouman (buitenaanzicht), Ashkan Mortezapour (restaurant)

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING