Hotel Dwars

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De kamers in het Amsterdamse Hotel Dwars zijn ingericht met vintage spulletjes en gezellige plantjes.

HOTEL DWARS 2013 AMSTERDAM

Wat is er zo fijn hier?
Hotel Dwars is een super knus hotel met heerlijke bedden. De gezellige kamers zijn ingericht door de meisjes van Things I Like Things I Love. Veel leuke vintage spulletjes en gezellige plantjes. Nespresso koffie en thee op de kamer en een grote rain shower! ’s Morgens loop je zo de deur uit voor een ontbijtje op de Utrechtestraat.

Wat krijgen we als ontbijt?
In het hotel kun je geen ontbijt krijgen, maar er zijn veel leuke plekjes in de buurt zoals Two For Joy, De Koffie Salon, Bar Moustache of cafe de Huyschkaemer.

HOTEL DWARS 2013 AMSTERDAM

Onze tip
Wandelen over de grachten of shoppen in de Utrechtsestraat. En natuurlijk mooie musea, de Jordaan en de negen straatjes: alles is dichtbij. Huur een fiets bij de buren en je komt overal heel gemakkelijk!

Lekker eten
Ku Kitchen & Bar, lekker Japans eten en heerlijke cocktails. De Utrechtsedwarstafel en Dik en Cunningham voor een avondje lang tafelen.

HOTEL DWARS 2013 AMSTERDAM

Leuk om te weten
Dit buurtje is nog niet door alle toeristen ontdekt, maar als je hier eenmaal bent geweest wil je niet meer terug naar de Dam en de Kalverstraat.

Tweepersoonskamer vanaf € 80,- per nacht.

Hoteldwars.com

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS