La Cabane du Perche

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Op twee uur rijden vanaf Parijs richting Normandië liggen luxe boomhutten met spa: La Cabane du Perche.

Wat is er zo fijn hier?
Samen een nacht in een van de luxe boomhutten van La Cabane du Perche doorbrengen is een unieke ervaring. Ze zijn het hele jaar door te boeken, ook in de winter. Omdat de hutten ver uit elkaar liggen, heb je hier veel privacy. Met een fijn bed, een eigen badkamer, een terras en uitzicht op het natuurreservaat waar je verblijft. Je valt in slaap met het ritselen van bladeren en ontwaakt met het gekwetter van vogels.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt wordt in een mand bij je boomhut bezorgd. Croissants en vers gebakken brood, een ei en jus d’orange, muesli met melk, jam en Franse kaas. Het uitzicht over de heuvels erbij et voilà, un bon début de journée (een goed begin van de dag).

Onze tip
Reserveer de hot tub die bij de boomhut staat voor een romantische avond. In alle rust samen genieten van een warm bad, naar de sterren staren en luisteren naar de geluiden van de natuur.

Lekker eten
Voor het avondeten hoef je de boomhut niet uit. Je kunt een van de dinermanden bestellen, die worden gebracht om half acht in de avond. Kies je voor de Dinner Plate, dan krijg je groene salade, vleeswaren, lokale Franse kazen, fruit, biologisch brood en een glas wijn.

Vanaf € 145,- per nacht

Cabanes-dans-arbres.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING